|
Crassus
|
 |
« : 23 Mart 2007, 19:15:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
(\__/)Tavşan dünyayı ele geçirecek (O.o ) (> <)TuNc eko 4-1. ogretim
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 23 Mart 2007, 19:15:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2007, 20:15:29 » |
|
ya bir beşiktaş taraftarı olarak elbette hepsi diyorum.çünkü beşiktaş demek tüm bu sayılanların bir bütün olarak var olduğu takım demek ruh demek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShintoX
ozan...
Ekom Normal Üye

ultrAslan
|
 |
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2007, 20:06:07 » |
|
ben başka bir yönün seviyorum çok köklü bir klüp olması ve sempatisi mütevaziliği ağırbaşlılığı... çok fanatik derecede galatasaraylıyım ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim galatasarayın olmadığı veya iddiasını kaybettiği her alanda beşiktaşı canı yürekten desteklerim...
|
|
|
|
|
|
Dost dediğin matematiksel olmalı : Mutluluğu çarpmalı , üzüntüyü bölmeli , dünü çıkarmalı , yarını toplamalı..
II.Sınıf - I. Öğretim..
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2007, 20:06:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2007, 20:13:17 » |
|
gerçekten senin söylediklerin de doğru shintox.ayrıca beşiktaşın başka bir takım taraftarı üstünde bu şekilde olumlu etkiler bırakması da güzel birşey.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAYDİN
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2007, 01:42:17 » |
|
bende bi fener taraftarı olarak her zaman çarşıyı(besiktas taraftarı) sewmişimdir....ama ne yazık kı yüzünüz hiç gulmuyo be canlarım hepp husran sizede yazık yaaa........
|
|
|
|
|
|
MA,Eko 4
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2007, 16:36:01 » |
|
beşiktaşın sevdiğim iki yönü var birincisi çarşısı tabiki ikincisi orjinal tezahüratlarınların beşiktaştan çıkması bunu bir fenerli olarak söylüyorum..
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
Pascal21
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Mart 2007, 23:36:17 » |
|
areskora bu işten alıyor  ayrıca bizim yüzümüzün hiç gülmediğini söyleyen fb' liler o yeni stadı diktiklerinden beri beşiktaşı o stadda yenemediklerini lütfen unutmasınlar .. yaklaşık 5-6 yıl oluyor, az değil.. 45000 kişi susup 3000 beşiktaşlıyı dinlerken Şükrü Saraçoğlu'nda, kimin güldüğünü ben tahmin ediyorum, sizi bilemem.. İyi takımsınız da bize şansınız tutmuyor işte uğraşmayın bizle, gidin kendi oyuncağınızla gs' la eğlenin..  girişimiz olay, çıkışımız olay, nasıl koydu ama Kadıköy' de Koray, Kadıköy' de Koray...
|
|
|
|
|
|
IV - I. öğretim
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Mart 2007, 21:47:14 » |
|
pascal bu sene yenecez olum beşiktaşı hiç kurtuluşunuz 
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
Pascal21
|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Mart 2007, 21:52:50 » |
|
gs' a kaybetmektense fb' ye kaybetmeyi tercih ederim.. ama gönül ikisini de yenmek ister tabii ki.. kadıköy' de muhtemelen yeneriz sizi yine ama İnönü' de ne olur bilmem 
|
|
|
|
|
|
IV - I. öğretim
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Mart 2007, 21:57:47 » |
|
kadıköy deki maç geçtiğine göre ilk maçta yenemeyeceksiniz yani yenecez demektir. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pascal21
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Mart 2007, 22:15:05 » |
|
kupa maçını unutmuşun.. kaçış yok:)
|
|
|
|
|
|
IV - I. öğretim
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #11 : 27 Mart 2007, 22:19:52 » |
|
hakkaten yaa ben onu unuttum ama farketmez kanka  fener bu sene duble yapar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pascal21
|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Mart 2007, 22:23:35 » |
|
şimdiden tebrik ediyim o zaman sizi.. duble yaparsanız belki bir süre görüşemeyebiliriz  ama fb'nin türkiye kupasını son kazandığı günleri de dedemin dedemin dedesinin dedesi hatırlıyor emincim ya.. çok uzun zaman olmuş kazanamayalı çoookk 
|
|
|
|
|
|
IV - I. öğretim
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #13 : 27 Mart 2007, 22:29:13 » |
|
valla benim dedemde hatırlamıyo ama.. fener bize bi güzellik yapsada gelecek nesiller sebeplense fena mı olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pascal21
|
 |
« Yanıtla #14 : 27 Mart 2007, 22:31:08 » |
|
iyi olur gerçekten ama bu sene olmazsa biz de çok bahtiyar olacağız 
|
|