|
k.f.k.kedi
|
 |
« Yanıtla #15 : 03 Temmuz 2007, 04:23:35 » |
|
barış akarsu Zonguldaktaa oturduğum yerde büyümüş.. babannesi hala bizle aynı mahallede.. annesiyle de muhabbetimiz olmuştuu... vee evet o candan gülüşüyle sevdirdi kendinii.. akademii türkiyeden halk seçti onuu.. ve yine bizim dualarımızz canlandıracakk.. acil şifalarr barışş... o ölmemelii vee yine gelmelii bizim mahalleyee babannesini bizi ziyaret etmeyee... 
|
|
|
|
|
|
Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #15 : 03 Temmuz 2007, 04:23:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eliff
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : 04 Temmuz 2007, 22:20:04 » |
|
ya çok fazla gelecek wadeden,çok iyi işler yapıcak bi çocuk...çok sıcak sempatik...daha çok erken ya...inşallah yaşar hepimiz dua edelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #17 : 04 Temmuz 2007, 23:27:24 » |
|
Barış Akatsu 10dk. öncee doktorların yaptığı bir açıklamayla aramızdan ayrıldığı duyuruldu.Hepimizin başı sağolsun...
|
|
|
|
|
|
Eko 2 2. öğrenim Game is not over for me...
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #17 : 04 Temmuz 2007, 23:27:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z.e.p
Z.e.p
Ekom Normal Üye

Var isem düşünmek zorunda kalıorum :)
|
 |
« Yanıtla #19 : 05 Temmuz 2007, 11:13:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm! Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
|
|
|
|
eliff
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #20 : 05 Temmuz 2007, 12:28:30 » |
|
bu kadar sewdiğimi bilmiyodum onu ya...gece saatlerce ağladım.ölüm ona hiç yakışmadı Allah rahmet eğlesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #21 : 05 Temmuz 2007, 17:30:12 » |
|
ilginç tüm ülke bu gidişe ağlıyor baya seviliyormuş demekki ama tüm ülkenin bu olaya kitlenmesi bana cook enteresan geldi
Allah rahmet eylesin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #22 : 05 Temmuz 2007, 17:35:10 » |
|
allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerinede sabır versin.bende bugün eve gelince öğrendim hiç aklımdan geçmiyodu ama... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #23 : 05 Temmuz 2007, 20:37:10 » |
|
ailesinin ve sevenlerinin başı saolsun 
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
|
meko
|
 |
« Yanıtla #24 : 05 Temmuz 2007, 21:08:05 » |
|
Allah rahmet eylesin bir yıldız daha kaydı gitti fani dünyadan  Yazık oldu gencecik tertemiz bi insandı Allah yakınlarına büyük sabır versinnn
|
|
|
|
|
|
eko3-II.öğretim
|
|
|
turul
Ekom - Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #25 : 06 Temmuz 2007, 02:39:19 » |
|
gerçekten de hayat dolu,iyi kalpli bir insanı kaybetmiş olmanın verdiği üzüntüyü herkesle paylaşmanın yanı sıra; türkiyede iyi müzik yapmaya çalışan bir müzisyenden mahrum kalmanın verdiği acı da yürekleri sızlatan ayrı bir konudur.fakat ne yazıktır ki bir çokları gibi bu genç müzisyen de ancak ölümünden sonra kitlelerin sevgi gösterilerinden nasibini alabilmiştir.(ne kadarı gerçek tartışılır.) en azından bundan sonra türkiyede kaliteli müzik yapmaya çalışan yetenekli isimlere gerektiği değeri hayattalarken verelim.örnek olarak bugün "sağlam" müzikler yapan-yapmaya çalışan cem adrian ve hayko cepkin'i (daha niceleri sayılabilir popüler örnek vermek adına bunları yazıyorum) medyatik tv programları dışında ne kadar takip ediyoruz, destekliyoruz.biraz daha sağduyulu;biraz daha kitlesel etkileşimden uzak, bireysel düşünceye önem veren bir toplum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devrim77
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #26 : 06 Temmuz 2007, 03:33:07 » |
|
gerçektende sesiyle ve efendiliğyle bugüne geldi bu kadar sevene kavuştu..
mekanı cennet olsunn..hala inanamıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #27 : 06 Temmuz 2007, 04:11:59 » |
|
ben hala inanamıyorum herşeye rağmen umudum vardı harika bir insandı barış sen gittin ama seni hiç unutmcz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|