Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Balık  (Okunma Sayısı 3851 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
admin
Ziyaretçi

E-Posta
« : 08 Mart 2007, 23:04:47 »

Gurubunuz : Su
Uğurlu gününüz : Perşembe
Uğurlu sayınız : 7
Uğurlu taşınız : Akvamarin
Uğurlu renkleriniz : Deniz mavisi, yeşilimsi mavi, gümüş
Uğurlu çiçekleriniz : İnci çiçeği, beyaz gül, zambak
Uğurlu kokunlarınız : Kiraz çiçeği, zambak, limon çiçeği
Uğurlu müzik : Yatıştırıcı hafif müzik
En bilirgin özelliğiniz : Merhamet
En büyük emeliniz : Rahat
En büyük hatanız : Kendinizi kötülemeniz
En büyük arzunuz : Dünyayı dolaşmak

Sabır, eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin en önemli nitelikleridir. Büyük bir inandırma yetenekleri vardır. Sessizce herkesle iyi geçinirler. Dürüst, vicdanlı, bağlı ve uysaldırlar. Her çevreye kolayca uyum sağlayabilirler. Genellikle hayal dünyasında yaşarlar. Yaşam görüşleri ciddi fakat gerçekçi değildir. Balık burcunun simgesindeki iki balık çift karakteri simgeler. Gerçekten bu kişiler diğerleri için bir bilmecedir. En önemsiz konuları bile gizli tutarlar ama önemli konularda sırlarını verebilirler.

Balık burcu diğer burçlar arasında dış etkenlerden en çok etkilenen kişilerdir. Duyarlı, acı gerçeklerden her zaman kaçan, dünya dışı kişilerdir.

Güçlü bir mizah duyguları vardır. Bu alay etme nitelikleri ve olayları gülünç yönde ele almaları arkadaşları tarafından pek hoş karşılanmaz. Balık'lar kararsızlıkları, zayıflıklarıyla kendilerine karşı hoşgörülü oluşları yüzünden kendi kendilerinin düşmanı olabilirler. Kendine güvensizlik bu burcun en önemli özelliklerindendir. Tersliklerden korkarlar. Dünyanın onları yıkmaya çalıştığını, ya da kaderin onlara hep karşı olduğunu düşünürler. Yakınlarının, iş arkadaşlarının onları anlamadığını, yanlış anladığını düşünüp kendilerine eziyet ederler. Amaçsız, sıkılgan, ürkek, aynı zamanda iradesiz olurlar. Aşırı duyarlıdırlar ve hatalarını üstlenmezler. Dayanıksız ve iradesizdirler. Edebiyat ya da sanat ürünleri veren ruhsal duyguları çok güçlüdür. İyi müzisyen olurlar.

Başkalarını merhametle, acılarını hafifletmek üzere ya yardım eder ya da mistik bir biçimde dua ederler. Ama gerçeklerle yüz yüze gelmezler. Akıllı Balık'lar kendilerine bir çıkış bulur ve sanatla uğraşırlar. Akılsız ise uyuşturucu madde ya da alkolle kurtuluş arar, doğuştan zayıf olan iradelerini ve kararsızlıklarını vurgularlar.

Kolay kolay ölçeğe gelmez, disiplin ve olağan şeylere uymazlar; ancak iyi yürekli, sevimli, ve yumuşak olduklarından, arkadaşları onların içinde bulunduğu karmaşayı anlayamazlar.

Balıklar düşünce ve kararlarını biçimlendirebilirlerse de bunu nasıl başardıklarını bilmezler. Birtakım düşünceleri vardır ama hangisinin doğru ve iyi olduğuna karar veremezler. Düşüncelerinin çoğu uygulanamaz olduğundan, kırmadan bu işin olamayacağını onara anlatmak gerekir

Diğer burçlar içinde balıklar dinsel inançları en yatkın insanlardır. Sezgi güçleri çok önemlidir. Bu nedenle ruh doktoru ya da medyum olabilirler.

Balıklar evliliğin gündelik sorunlarına kolay ayak uyduramaz ama çok iyi bir aşık, duygusal bir sevgili olabilirler. Aktörlük, dans, yazarlık, ozanlık, balıkçılık, denizcilik, doktorluk, fotoğrafçılık ve din adamlığı onlara göre mesleklerdir. Disiplin gerektiren, yüksek sesle yapılacak, gürültülü işlerden hoşlanmasalar da hizmet işlerinde disipline uyarlar. Bilimsel değil artistlik bir iş yapmıyorlarsa boş zamanlarında sanatla uğraşırlar.

Zevkli insanlar olup konforlu evlerde yaşamak isterler. Konuk severdirler. Çocuklarına disiplin veremezler ve çoğu kez çocukları şımarık olur. Kendi eksikleri olan düzensizlik, vaktinde bir yere yetişme gibi davranışlarda çocuklarına örnek olmamalıdırlar.

Balıklar bilinç altında başkalarının görüşlerinden etkilenir ama bunun farkında olmazlar. Simgede birbirine bağlı, ayrı yönlere giden iki balık duygularında da ikiliği simgeler; bu nedenle kafalarını kolay kolay toplayamazlar.

Yarışmacı değillerdir. Kişisel tartışmaya girmektense kaçmayı tercih ederler. Kaçamadıkları ya da sabırları tükendiği zaman çığırından çıkar, yatışamaz, inatçı ve dik kafalı olur, anlaşmaya yanaşmazlar.

Dünyevi şeylere pek değer vermezler. Kadercidirler. Kendi kaderlerini kendilerini çizebileceğini öğrenmelidirler. Balık burcunu tanımlayan cümle "İNANIYORUM" dur.

Balık burcunda doğan çocuklar okulda pek mutlu olmazlar. Tarih gibi hayale dayanan derslerin ötesinde gerçekleri sevmezler. Resim yapmaları desteklenmelidir.
Ekonometri - M
« : 08 Mart 2007, 23:04:47 »

nk4ever
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2007, 19:17:48 »

Birçok insanda olmayan merhamet ve duyarlılığımızla gurur duyuyorum...İyi ki balıklar var:)))
pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2007, 21:23:32 »

bende Bi balık burcu olarak kendimle gurur duyuyorum  Gülümseme)
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2007, 21:23:32 »

green
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 01 Nisan 2007, 14:52:47 »

bir balık olarak tüm balık karedeşlerime slm gnderiyrmm  Sırıtan Sırıtan Sırıtan
§®©
BS
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #4 : 10 Nisan 2007, 22:15:11 »

Ne yapım bende selam gönderim bari balık burcu olarak Gülümseme
broken
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 10 Nisan 2007, 22:32:52 »

selamlar arkadaşlar  Sırıtan Sırıtan ben de varım  Göz kırpan
pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 10 Nisan 2007, 22:54:56 »

vala baya kalabaligiz balik burcu olarak bi fan clup gider yane bize///
busra
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 23 Nisan 2007, 13:45:17 »

insanların burcun ne dedikten ve balık olduğumuzu duyduktan sonra küçümser gözlerle bizi süzmesini lanetle kınıyorum.... Sırıtan Sırıtan
green
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 24 Nisan 2007, 22:50:29 »

çok mu melankolik takılıoz yaa  TFR1D6
pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 27 Nisan 2007, 09:26:43 »

arkadaslar sız balık burcunun ustune bır de Trabzon luyum dediniz mi hiç işte o zaman siz karısmayın samata yı diğerleri yapıo Gülümseme
green
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 27 Nisan 2007, 23:24:48 »

arkadaslar sız balık burcunun ustune bır de Trabzon luyum dediniz mi hiç işte o zaman siz karısmayın samata yı diğerleri yapıo Gülümseme
çok güzel yaaa komik Gülümseme
dilin kemiği
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 15 Mayıs 2007, 07:00:04 »

Ben de balık burcuyum övünmek gibi olmasın. Bir gün herkes balık burcu olacak...  Gülümseme
Z.e.p
Z.e.p
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Var isem düşünmek zorunda kalıorum :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 26 Mayıs 2007, 19:08:03 »

Bende varım bendeee!!!

bigün herkesn balık burcu olması içinn arklar haziiranda icraatların yüksek tutlması lasım gelrr crayz

Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm!
Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 26 Mayıs 2007, 21:02:37 »

puahahahahaaa işte budur KahkahaSırıtan:D;D:D;D
Z.e.p
Z.e.p
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Var isem düşünmek zorunda kalıorum :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 26 Mayıs 2007, 21:38:36 »

işte budur işte budur efet bncede Kahkaha
bak burdada çıktım karşınaaa  Kahkaha

Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm!
Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
Ekonometri - M

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: