Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: azerilerin aşk mesajları!  (Okunma Sayısı 676 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
chocolate
Ziyaretçi
« : 24 Haziran 2007, 18:23:39 »

"-Sene bu mesajı deyil, üreyimi yollamaq isterdim... Telefonu deyil elimi tutmani isterdim, mesaja deyil gozlerime baxib seni sevirem demeni isterdim..."

"-Bu mesaji oxudunsa mene heyransan.Vecine deyilse meni sevirsen. Cavab versen mensiz yashaya bilmirsen.Cavab vermesen mene vurgunsan.Gorek indi ne edeceksen?..."

"Dünyada bir çox insan var. Bezisi duygulu bezisi duygusuz, bezisi qorxulu bezisi qorxusuz. Bezisi aglayib bezisi gülür amma gozelliklere ve xosbextiye layiq olan bir insan var o da indi mesajimi oxuyur..."

"-Senin üçün uzaqdan sevmeyi, baxmadan gormeyi, toxunmadan hissetmeyi, esitmeden dinlemeyi, goz yaslarimla gülmeyi ve qovusmaq üçün sebretmeyi oyrendim ancaq sensizliyi esla..."

"-Darixdigin senin üçün darixirsa darixmaq gozeldir, Donecekse gozlediyin gozlemek gozeldir. Sevirse sevdiyin bax ele bu her seye beraberdir..."

"-Sene minlerce gül vermek isterdim amma güller solar, sene omrümü vermek isterdim amma bir gün oleceyem, sene sadece sevgimi verirem ki, o ebediyyen yasayacaq..."

"-Dünyada her sey ozüne bir yoldas axtarar, dasin qelbi yoxdur amma onu da yosun sarar..."

"-Senin olan her seyi, hetta sensizliyi bele seni xatirlattigi üçün sevirem..."

"-Bügün de sabah da üreyin geder yaxinindayam, ozünü tenha hissedende eli üreyine qoy... Men hemise ordayam..."

"-Aşk denizden çinqil toplamaga benzer, evvel tek-tek yigirsan sonra bir-bir atirsan. Sadece bezilerini atmaga üreyin gelmir ve sen atilmayanlardansan..."

"-Bu dunyada iki kor var..Biri meni gormeyen sen..O biri gozu senden bashgasini gormeyen men..."

"-Sene bir goyerchin gonderirem... ureyinde sevgi...qanadlarinda xoshbextlik... dimdiyinde opush var..."

Ekonometri - M
« : 24 Haziran 2007, 18:23:39 »

f_lowers
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 21:05:05 »

şu azerilerin konuşmaları da çok keyifli ya.dinle dinle anlamasan bile bıkmıyosun... Gülümseme
_EtZe_
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2007, 21:40:15 »

Çok tatlılar gerçekten ya Gülümseme Gülümseme tomris  artık öğren azericiyide bize bol bol konuş Kahkaha
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2007, 21:40:15 »

chocolate
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2007, 22:43:29 »

benmde aklıma yarım elma dizisindeki kapıcı huşeng geldii.azerice konuşması süperdi bide esprilerrr.hehhe
ekonometrist
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 24 Haziran 2007, 23:00:36 »

cok yahşi olmus  Gülümseme)
 TFR53
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: