|
tubi
|
 |
« Yanıtla #15 : 12 Ekim 2007, 07:15:16 » |
|
geçen gece gördüm nihayetindeee...görmez olaydımmm.. şaka yaff hayatını kurtardık ama..kız o hal neydi oleee... nese o konuyaa girmeyelimm daha faslaaa  ) çöm olduğunu bu kadar mıı bellii eder bi sahsiyet TFR53
|
|
|
|
|
|
eko 2-1 Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #15 : 12 Ekim 2007, 07:15:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z.e.p
Z.e.p
Ekom Normal Üye

Var isem düşünmek zorunda kalıorum :)
|
 |
« Yanıtla #16 : 12 Ekim 2007, 13:14:51 » |
|
çömlkten deil yawru üşendm converslerii giymeyeee  crayz
|
|
|
|
|
|
Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm! Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #17 : 12 Ekim 2007, 13:22:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : 13 Ekim 2007, 12:24:19 » |
|
TFR53 eve çıktım hala yurtta kaydım duruoo bırakamıom pazar günü son günüm amaaaaa üsülsemmi sewinsem mi bilmiomkiiiii evde tv youk henüz yaprak dökümü için nere gtcem bnnnn  embarassed
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #19 : 13 Ekim 2007, 13:36:18 » |
|
arada sana kacarızz kız bızde  tv görevi yaparım sana 
|
|
|
|
|
|
eko 2-1 Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #20 : 13 Ekim 2007, 17:31:06 » |
|
arada sana kacarızz kız bızde  tv görevi yaparım sana  tabe tabeee herzaman  yaws sizi çok öslicem bn yaaa  ya burdan gitmek için kalmamak için ağlıodum şimdi bırakamıom bilee olmuo yaaa sanırım özlicem bu yurdu yaa yurttaki kız kavgalarını yurt kardeşliği dediğim arkadaşlarııı internete oturduğumda karşı masamda biten ve bna kola ısmarlayan emirimi blok önünden gül çalmayııı masa tenisi oynamayı tramvay durağını çöpün orda internete girmeye çlışan moğolistanlı arkadaşları sunamıı anna yı maka yı 8. blok güllerinden tubişi internet kafede sürekli kemençe çalan lazarowu bna dağınıklık raporu yasan bağdat hanımı sürekli kayıt paso ve kimlik anonsu yaptırıp canından bezdirdiğim anonsçu amcayı kütüphanenin yanmyan kaloriferlerini ördekcanı hepimiz rosalindayıs yazısını ''tam 35 izmir'' voleybol grubndaki arkadaşları  hiç tutamadığım elimi yakan plastik çay bardaklarını kahve makinesi önünde tanıştığım kızları blok arkasında erik ağacına çıkmayı dördüncü kattan aşağı attığım kediyi (ölmedi) sinemada bna istediğim afişleri veren sinemacı amcayı sürekli kaybettiğim ve kilit kırdırmk için çok uğraştıran anahtarları okulu bırakıom dedimde valizimi kitleyen deryamı neslişimi aslışımı nakişimi tüm arkadaşları kankaları hiç birini unutmıcamm ve yazdığımm herşeyi çok öslicemmm  kediler hariççççç aös bnce bir hayat tecrübesii orda ya kndini bulursun yada kaybedersn bna çok şey kazandırdıııı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k.f.k.kedi
EmiiRrRR...
V.I.P Üye
Kapışş Kapışş Aşk.. Heryerde Dillerde..
|
 |
« Yanıtla #21 : 13 Ekim 2007, 19:28:45 » |
|
bizde seni özlicez bee gözdeee, bana kola ısmarlamadan gidiyorsunn 
|
|
|
|
|
|
Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim
Portakal Orda Kal 
|
|
|
Tomris
MODERATOR
|
 |
« Yanıtla #22 : 13 Ekim 2007, 20:13:32 » |
|
gözdecik ne güzel anıların varmış senin öyle  herkesi yurda özendirdin vala 
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #23 : 13 Ekim 2007, 21:54:49 » |
|
yurt güzeldı fakat gözdecik şanssızdı birazcık..ınsallah ew ortamı hayırlı ugurlu olur.. tomriscan senide alalım bizim aös ee..misafir gel kızz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
MODERATOR
|
 |
« Yanıtla #24 : 13 Ekim 2007, 21:55:57 » |
|
evim okula yakın olmasa gelirdim tubicik sizimi kırcamm ama evmle okl arası 5. dk.
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
ebru
ebush
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #25 : 14 Ekim 2007, 00:33:31 » |
|
ben de AÖS deyim yaa...hiç memnun diilim... 
|
|
|
|
|
|
ekonometri..1. sınıf,,2. öğretim...
|
|
|
k.f.k.kedi
EmiiRrRR...
V.I.P Üye
|
 |
« Yanıtla #26 : 14 Ekim 2007, 00:39:49 » |
|
ebru sen yenisin galiba AÖSte.. hoşgeldn yurdumuza...  ) ekonometriden çok kişi varrrız biz o yurtta..
|
|
|
|
|
|
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #27 : 14 Ekim 2007, 00:41:53 » |
|
ben de AÖS deyim yaa...hiç memnun diilim...  aös sewilmezmi arkadaşlar yapmayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k.f.k.kedi
EmiiRrRR...
V.I.P Üye
|
 |
« Yanıtla #28 : 14 Ekim 2007, 11:40:15 » |
|
Aös Neden Sevilir.. 1 - Hiç canımız sıkılmayacağı için.. 2 - karma yurt oldugu için.. 3 - çimenleri olan bir yurt oldugu için.. 4 - arkadaş ortamı çok kuvvetli olan biryer olduğu için. 5 - yabancı öğrencilerde oldugundan dilini geliştirme imkanın oldugundan.. 6 - ben oldugum için  ) hadi devam edin.. 8,9,10..
|
|
|
|
|
|
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #29 : 14 Ekim 2007, 11:56:36 » |
|
sen olmasan daha güzel olurdu saatlerde bzm blogun onunde anladın sen onu a... gibi beklettın bnı kurda kuşa yem oluodum az kaldı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
|
|
|
|
|
|