Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: "ANTİ YONJA"  (Okunma Sayısı 2093 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
meko
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Derin olan kuyu değil kısa olan iptir...!

Üyelik Bilgileri
« : 28 Haziran 2007, 21:11:57 »

Arkadaşlar şu yonja furyası hakkında ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum?Binlerce insanın haklarında bilgi verip artist artist Gülümseme) resimlerini koyup bir nevi kendi reklamlarını yapması çok komiğime gidiyor.Tabi bu tercih meselesi ama merak ettim bakalım bizim bölümün yonjaya bakış açısı nasıl...Yorumlarınızı bekliyorum Gülümseme

eko3-II.öğretim
Ekonometri - M
« : 28 Haziran 2007, 21:11:57 »

f_lowers
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2007, 21:15:17 »

ben bilmem yonja monja.ters işler bize onlar.ne o öyle.çok saçma.sevmiyorum ya... Kızgın
Tomris
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2007, 21:15:22 »

ya bencede çok saçma sapan bişey bide bazıları yazmıyolarmı yakışıklıyım karizmatiyim die heheheh işte orda bitiyorum Kahkaha Kahkaha çok aptalca bişe bence Gülümseme

III. sınıf  I. öğretim

BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2007, 21:15:22 »

meko
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2007, 21:28:21 »

Erkekler nerde jonjon frikik kızlar hepsini eklemiş listesine,kızlar da cabası bütün kendini beğenmiş erkekleri eklemiş.Sanki baya bir marifetmiş gibi...  Sırıtan Resmen site amacını aşmış 18 yaş altı çocukların girmemesi gereken bir site haline gelmiş.Herkes fotomodel mübarek,komik insanlar Sırıtan

eko3-II.öğretim
lewooo58
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2007, 01:40:37 »

Ve yonjada gördümki herkes markaymış,haricindekileri tanıyan pek azmış,meğer herkes güne Starbucks'ta başlayıp Sortie'de Reina'da noktalıomuş,hatta eğlence onlardan soruluomuş...Anladımki herkesin BMWsi varmış,ama mutlaka varmış hatta arabası olmayan yokmuş!!!Meğer herkes su yerine Bacardi,Absolut,JB içiomuş!Kızların çoğu melekmiş,cindymiş,bebekmişş!!! Erkekler de ağırmış,babaymış,adam gibi adammış,çoğuda daha yirmili yaşların başında şirketin başındaymış,parasız olan da hiç yokmuş!Meğer herkesin sanal-hayal dünyası ne genişmiş!!! İyki varsın yonja sayende herkes toz pembe rüyalar görüyor..Herkese TatLı Rüyalar...

Yonja profilimden ufak bir alıntı!!! 
pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2007, 01:44:42 »

bu da deişik bi taktik KahkahaSırıtan:D;D:D;D
_EtZe_
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2007, 01:49:02 »

Ve yonjada gördümki herkes markaymış,haricindekileri tanıyan pek azmış,meğer herkes güne Starbucks'ta başlayıp Sortie'de Reina'da noktalıomuş,hatta eğlence onlardan soruluomuş...Anladımki herkesin BMWsi varmış,ama mutlaka varmış hatta arabası olmayan yokmuş!!!Meğer herkes su yerine Bacardi,Absolut,JB içiomuş!Kızların çoğu melekmiş,cindymiş,bebekmişş!!! Erkekler de ağırmış,babaymış,adam gibi adammış,çoğuda daha yirmili yaşların başında şirketin başındaymış,parasız olan da hiç yokmuş!Meğer herkesin sanal-hayal dünyası ne genişmiş!!! İyki varsın yonja sayende herkes toz pembe rüyalar görüyor..Herkese TatLı Rüyalar...

TFR53 gerçektende doğruu güzel anlatmışsın levoo Kahkaha Kahkaha
meko
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2007, 19:54:06 »

Profilinde bu kdr oturaklı bir mesaj yazıyorsa yonja aleminde takılan nadir normal insanlardansın demek ki.Ordaki herkes böyle düşünse yonjanın bir kalitesi olurdu,bayağı bir site gibi gözükmezdi(Şahsi fikrim tabi ki)

eko3-II.öğretim
lewooo58
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2007, 20:18:13 »

normal bi profil işte... sadece arkadaşlarım var!!! 
chocolate
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 03 Temmuz 2007, 14:55:53 »

yonja kendini aşmış herkeste ilginç pozlar bak bak bitmiyor ordakilerin %80ni tikky kız ve erkek yani onlar kendilerini öle sanıyor. O0benmde üyeliğim var ama üniverstenin ambilemini avatar yaptım Sırıtan
meko
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 03 Temmuz 2007, 15:00:58 »

Hele hele bazı kızların fotolarına insan bakmaya utanıyor resmen Şaşırmış Amacını aşmış yonja...

eko3-II.öğretim
Joseph
Normal Üye Fk
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mara Despina-Can Atilla

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2007, 15:01:20 »

benımde uyelıgım vardı ama ne oldu bılmıyom nıckım neydı şifre neydi S: Sırıtan baskalarının meraklısı olanlar bı bakıyo zaten oraya (:

İİ. İ.
chocolate
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 03 Temmuz 2007, 15:04:07 »

onlar kendilerini bulunmayan hint kumaşı sanıyolar 
Hele hele bazı kızların fotolarına insan bakmaya utanıyor resmen Şaşırmış Amacını aşmış yonja...
Joseph
Normal Üye Fk
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mara Despina-Can Atilla

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 03 Temmuz 2007, 15:07:23 »

hint kuması cok kolay bulunuyor sanırım Sırıtan

İİ. İ.
eliff
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 04 Temmuz 2007, 12:46:03 »

işi gücü olmayan bir sürü çaresiz insanın toplandığı bi yer...
Ekonometri - M

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Ekonometrim.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

Tamam

Turkish English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
guvenlisitekonometrim

ekonometri