|
meko
|
 |
« : 28 Haziran 2007, 21:11:57 » |
|
Arkadaşlar şu yonja furyası hakkında ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum?Binlerce insanın haklarında bilgi verip artist artist  ) resimlerini koyup bir nevi kendi reklamlarını yapması çok komiğime gidiyor.Tabi bu tercih meselesi ama merak ettim bakalım bizim bölümün yonjaya bakış açısı nasıl...Yorumlarınızı bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
eko3-II.öğretim
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 28 Haziran 2007, 21:11:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2007, 21:15:17 » |
|
ben bilmem yonja monja.ters işler bize onlar.ne o öyle.çok saçma.sevmiyorum ya... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2007, 21:15:22 » |
|
ya bencede çok saçma sapan bişey bide bazıları yazmıyolarmı yakışıklıyım karizmatiyim die heheheh işte orda bitiyorum  çok aptalca bişe bence 
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2007, 21:15:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meko
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2007, 21:28:21 » |
|
Erkekler nerde jonjon frikik kızlar hepsini eklemiş listesine,kızlar da cabası bütün kendini beğenmiş erkekleri eklemiş.Sanki baya bir marifetmiş gibi...  Resmen site amacını aşmış 18 yaş altı çocukların girmemesi gereken bir site haline gelmiş.Herkes fotomodel mübarek,komik insanlar 
|
|
|
|
|
|
eko3-II.öğretim
|
|
|
|
lewooo58
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2007, 01:40:37 » |
|
Ve yonjada gördümki herkes markaymış,haricindekileri tanıyan pek azmış,meğer herkes güne Starbucks'ta başlayıp Sortie'de Reina'da noktalıomuş,hatta eğlence onlardan soruluomuş...Anladımki herkesin BMWsi varmış,ama mutlaka varmış hatta arabası olmayan yokmuş!!!Meğer herkes su yerine Bacardi,Absolut,JB içiomuş!Kızların çoğu melekmiş,cindymiş,bebekmişş!!! Erkekler de ağırmış,babaymış,adam gibi adammış,çoğuda daha yirmili yaşların başında şirketin başındaymış,parasız olan da hiç yokmuş!Meğer herkesin sanal-hayal dünyası ne genişmiş!!! İyki varsın yonja sayende herkes toz pembe rüyalar görüyor..Herkese TatLı Rüyalar... Yonja profilimden ufak bir alıntı!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2007, 01:44:42 » |
|
bu da deişik bi taktik   :D;D:D;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_EtZe_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2007, 01:49:02 » |
|
Ve yonjada gördümki herkes markaymış,haricindekileri tanıyan pek azmış,meğer herkes güne Starbucks'ta başlayıp Sortie'de Reina'da noktalıomuş,hatta eğlence onlardan soruluomuş...Anladımki herkesin BMWsi varmış,ama mutlaka varmış hatta arabası olmayan yokmuş!!!Meğer herkes su yerine Bacardi,Absolut,JB içiomuş!Kızların çoğu melekmiş,cindymiş,bebekmişş!!! Erkekler de ağırmış,babaymış,adam gibi adammış,çoğuda daha yirmili yaşların başında şirketin başındaymış,parasız olan da hiç yokmuş!Meğer herkesin sanal-hayal dünyası ne genişmiş!!! İyki varsın yonja sayende herkes toz pembe rüyalar görüyor..Herkese TatLı Rüyalar... Yonja profilimden ufak bir alıntı!!!  TFR53 gerçektende doğruu güzel anlatmışsın levoo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meko
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2007, 19:54:06 » |
|
Ve yonjada gördümki herkes markaymış,haricindekileri tanıyan pek azmış,meğer herkes güne Starbucks'ta başlayıp Sortie'de Reina'da noktalıomuş,hatta eğlence onlardan soruluomuş...Anladımki herkesin BMWsi varmış,ama mutlaka varmış hatta arabası olmayan yokmuş!!!Meğer herkes su yerine Bacardi,Absolut,JB içiomuş!Kızların çoğu melekmiş,cindymiş,bebekmişş!!! Erkekler de ağırmış,babaymış,adam gibi adammış,çoğuda daha yirmili yaşların başında şirketin başındaymış,parasız olan da hiç yokmuş!Meğer herkesin sanal-hayal dünyası ne genişmiş!!! İyki varsın yonja sayende herkes toz pembe rüyalar görüyor..Herkese TatLı Rüyalar... Yonja profilimden ufak bir alıntı!!!  Profilinde bu kdr oturaklı bir mesaj yazıyorsa yonja aleminde takılan nadir normal insanlardansın demek ki.Ordaki herkes böyle düşünse yonjanın bir kalitesi olurdu,bayağı bir site gibi gözükmezdi(Şahsi fikrim tabi ki)
|
|
|
|
|
|
eko3-II.öğretim
|
|
|
|
lewooo58
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2007, 20:18:13 » |
|
normal bi profil işte... sadece arkadaşlarım var!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 03 Temmuz 2007, 14:55:53 » |
|
yonja kendini aşmış herkeste ilginç pozlar bak bak bitmiyor ordakilerin %80ni tikky kız ve erkek yani onlar kendilerini öle sanıyor. O0benmde üyeliğim var ama üniverstenin ambilemini avatar yaptım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meko
|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Temmuz 2007, 15:00:58 » |
|
Hele hele bazı kızların fotolarına insan bakmaya utanıyor resmen  Amacını aşmış yonja...
|
|
|
|
|
|
eko3-II.öğretim
|
|
|
|
Joseph
|
 |
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2007, 15:01:20 » |
|
benımde uyelıgım vardı ama ne oldu bılmıyom nıckım neydı şifre neydi S:  baskalarının meraklısı olanlar bı bakıyo zaten oraya (:
|
|
|
|
|
|
İİ. İ.
|
|
|
|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 03 Temmuz 2007, 15:04:07 » |
|
onlar kendilerini bulunmayan hint kumaşı sanıyolar  Hele hele bazı kızların fotolarına insan bakmaya utanıyor resmen  Amacını aşmış yonja...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joseph
|
 |
« Yanıtla #13 : 03 Temmuz 2007, 15:07:23 » |
|
hint kuması cok kolay bulunuyor sanırım
|
|
|
|
|
|
İİ. İ.
|
|
|
|
eliff
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 04 Temmuz 2007, 12:46:03 » |
|
işi gücü olmayan bir sürü çaresiz insanın toplandığı bi yer...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|