Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 70-80 beklerken nasıl 20 alınır?  (Okunma Sayısı 2445 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onurnar
onurnar
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 12 Haziran 2007, 15:20:19 »

Şimdi bu bölümümüzde sıkça karşılaştığımız bir sorun.4 yıldır bir çok kez başıma geldi.Eğer sadece benim başıma gelmiş olsaydı bedeviyim heralde derdim de bir çok kişinin başına gelince hepimiz mi bedeviyiz o zaman kutup ayıları kim oluyor demek geliyor içimden?
Eğer sınavdan çıktığınızda cevapları kontrol ettiyseniz ve 70 yada daha üstü bekliyorsanız öncelikle heveslenmeyin.Hakettiğiniz notu alabilmeniz için tüm koşulların sabit olması gerekiyor.Mesela sınavı okuyan hocanın keyfinin yerinde olması, öğrenci bırakmak istemiyor olması gibi...Elbette ki bazı hocalarımız hakettiklerimizi veriyor ancak ne yazık ki bazıları da bütünlemeye öğrenci bırakmaktan haz alıyor..E bunu daha ileri götürüp sene uzattıranlar da var onların aldığı zevki ben tahmin bile edemiyorum.
Bunun sonucunda da ne oluyor?Bölüm her sene 3 4 kişi mezu ediyor.Tabi geçtiğimiz 10 yılı kapsayan sürecin öğrencilerini saymazsak...
Uzun lafın kısası arkadaşlar sınavınız iyi geçtiyse hemen sevinmeyin...Burası Ekonometri burda öğrenci mezun etmemek önemli olan...Ben 4 senedir mantığını anlayamadm belki siz anlarsınız...

-----------------------------------------------------

Hocaların bu durumu nedeniyle okulu uzayanlar var. Ailesinden ayrı kalan bir öğrencinin aylık giderinin 800 + olduunu varsayarsak ki bu iyimser, yıllık masrafı 10 milyarı buluyor...saçma sapan bir dersin bedeli 10 milyar ve boşa geçen 1 yıl mı olmalı?

eko 5
Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin
Ekonometri - M
« : 12 Haziran 2007, 15:20:19 »

glçn55
glçn55
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2008, 03:22:11 »

ve de annenden kafana gelen terlik bedellerden biri bu...işin şakası giden masraftan cok  yılıma acırım yeri geliyor 1saatin hatta 1saniyenin bile önemi olurken 1 yıl ne demek...şuanda iyi olmamı 1saniyeye borçlu olan biri olarak ve bunu iki kez yaşamış biri olarak 1 yılımı kaybetmek istemiyorum herkes gibi, hocalarımız duyun bizi:)

2.sınıf 1.ögretim
RÜZGARIN KIZI
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2008, 12:15:52 »

kimsenin gözünü korkutmayın adam akıllı calısan catır catır da mezun oluyor tamam bazı dersler icin kimse nasıl gectigini yada kaldıgını anlamıyor olabilir Gülümseme ama yinede hocalar yardım ediyorlar son senesi olanlara
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2008, 12:15:52 »

green
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2008, 15:29:44 »

kimsenin gözünü korkutmayın adam akıllı calısan catır catır da mezun oluyor tamam bazı dersler icin kimse nasıl gectigini yada kaldıgını anlamıyor olabilir Gülümseme ama yinede hocalar yardım ediyorlar son senesi olanlara

katılıyorum adam akıllı çalışan mezun olur zaten tipik üniversite efsanesi hocalarımz yokki 
zekooo
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

econometricity@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2008, 21:44:43 »

20 beklerken 70-80 aldığımı hatırlıyorum da 70-80 beklerken hiç 50'nin altında aldığımı hatırlamıyorum. O işte bir yanlışlık olacak. Tamam hocaların bazıları biraz kasıyo ama o kadar da değil. İyidir hocalarımız.
RÜZGARIN KIZI
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2008, 00:38:35 »

su vizeniz kac olursa olun 50 alın geciricem diyen hoca olabilir
vizeden 5 alıp kastım 50 aldım ama kaldım Gülümseme
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: