admin
Ziyaretçi
|
 |
« : 02 Ekim 2007, 23:55:13 » |
|
Fikirlerinizi bu başlık altından paylaşabilirsiniz
* BİLGİSAYAR I * GENEL MUHASABE
(1 ADET DERS SEÇİLECEKTİR.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 02 Ekim 2007, 23:55:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lewooo58
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2007, 01:26:51 » |
|
heppiniz bilgisayarı seçin arkadaşlar!! finaldeki sorularınız demiyorum direk cevaplarınız d-c-b!!! bunu aklında tutabilen sınıfı geçer!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SIVASLI
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2007, 10:15:42 » |
|
heppiniz bilgisayarı seçin arkadaşlar!! finaldeki sorularınız demiyorum direk cevaplarınız d-c-b!!! bunu aklında tutabilen sınıfı geçer!!!  ama benim önce dcb yapıp koridordan gelen seslere inananıp bcd yapmayın yoksaaaa bütlere kalacısa olursunuz
|
|
|
|
|
|
yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar
AŞKIMMM-----)GS
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2007, 10:15:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k.f.k.kedi
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2007, 12:00:24 » |
|
kesinlikle muhasebe daha mantıklı...!!!
bilgisayardan bilindik not hep 50.. cool
|
|
|
|
|
|
Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
srwt
|
 |
« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2007, 14:17:07 » |
|
muhasebe ii bencede
|
|
|
|
|
|
eko 2 1.öğrtm
|
|
|
|
birant aytek öztürk
|
 |
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2007, 16:08:17 » |
|
bu kadar idealist olmayın arkadaşlar üniversitede bilgisayar hocası kadar kral adam bulamazsınız adam finalle bütün sorularını aynı yaptı dcb 
|
|
|
|
|
|
im going to hell who's comin' with me.?
|
|
|
|
BLR
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Ekim 2007, 00:23:47 » |
|
bilgisayarı seçmek daha mantıklı. muhasebe bilgisayar dersine göre daha zor.
|
|
|
|
|
|
Eko 4.sınıf 2.öğretim
|
|
|
|
sinemcan
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2007, 12:10:20 » |
|
bilgisayar daha mantıklı gibi gözüküo
|
|
|
|
|
|
I.SINIF-I
|
|
|
|
zehr-i zakkum
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 Ekim 2007, 00:45:58 » |
|
Bunlardan çıkardığım şu,öğrenmekse amacım muhasebe,geçmekse bilgisayar diyorsunuz dimi  Off çok zor bir karar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
««‖ ВК ‖»»
|
 |
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2007, 00:50:26 » |
|
4.sınıfa geçmiş biri olarak,bizim zamanımızda bilgisayar ve muhasebe dersleri seçmeli değildi,ikisini birden alıyorduk müfredat ve göreceğiniz şeylerin çok da değiştiğini sanmıyorum ama şunu söyleyebilirim ki iki dersin birbiriyle alakası olmadığı için ikisinden birini seçmeniz diğerinden uzak kalmanıza sebeb olabilir bu iki dersinde ikinci dönem seçmeli ders olarak devamı niteliğinde bilgisayar 2 ve muhasebenin devamı (envanter) dersi olacaktır.Muhasebeyi bilmesseniz envanter dersini seçtğinizde zorlanırsınız ama bilgisayar I dersini bilmeseniz bile arkadaşlarınız vasıtasıyla bilgisayar 2 dersinde açıklarınızı kapatabilirsiniz,ama sonuç olarak sizin seçiminize bağlı bilgisayar dersinde exceli nasıl kullanmanız gerektiği öğretiliyor... muhasebe dersi ise tamamen farklı olarak muhasebe mantığı ve kayıtlarını öğretiyor,sınav zorlukları arasında çok da fark yok sayılır... dersi iyi takip ediyorsanız ve daha çok şey öğrenmek istiyorsanız muhasebe daha faydalı olacaktır,ama excel de vs. formül öğrenmek istiorum derseniz muhasebeyle ilerde işim olmayacak diyorsanız bilgisayarı seçebilirsiniz..
Bu yorumlar şahsi fikrimdir umarım faydalı olur...
|
|
|
|
|
|
BK,Eko IV.sınıf (II.öğretim)
Everything That Has a Beginning Has an End
|
|
|
unicorn
GÖK
Ekom Normal Üye

tasıyın su okulu ,daha güzel bi yere
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2007, 00:55:20 » |
|
Muahasebe iidir , muhasebe seçin ; ama ikinci dönem envanter seçmeyin
|
|
|
|
|
|
EKO 2- 1. ÖĞRETİM İbrahim üzülmez , ömrümüzü yedin beeee!!! Allahsız bırak artk top oynamayı , jübile yap sende(tskurler paşam)
|
|
|
|
zehr-i zakkum
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2007, 12:54:22 » |
|
Neden??  Zor mu genel muhasebe (1.dönem)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lewooo58
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2007, 13:45:11 » |
|
zor değil kesinlikle benim yaptığımı yapmanızı tavsiye ederim!!! ilk dönem muhasebeyi seçin... en azından muhasebe terimlerini az çok öğrenirsiniz çok genel konular zaten!!! biraz bilgi sahibi olursunuz muhasebeyle ilgili... sınavlarından tüm sınıf 85 civarı flan notlar almıştık!!! bilgisayar bölümündekiler ise hepsi 50 almıştı!!! öyle düşününm isterseniz!!! ama 2. dönem envanter seçmeyin değiştirin seçiminizi bilgisayara dönün 2. dönem... ben öyle yaptım ve gayet başarılı notlar çıktı ortaya!!! TFR53 tek büte kalmadığım derslerdi yanlış hatırlamıyosam TFR53
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zehr-i zakkum
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2007, 14:27:47 » |
|
Tek büte kalmadığınız ders mi  Off ben nerden geldim ki bu bölümee  embarassed Çok korkuyorum şimdiden embarassed O zaman muhasebe seçeceğim..Size güveniyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birant aytek öztürk
|
 |
« Yanıtla #14 : 05 Ekim 2007, 15:48:58 » |
|
arkadaşlar idealist olmayın bu kadar pc seçin gitsin hoca ger gün yaptığınız şeyleri soruyor yok wordde nasıl yazı yazılır vs vs ayrıca 2.dönem finale girmedim ben bütte finaldeki soruların aynısını sormuş vize 0 final 0 büt 100 geçtik işte kasmayın o kadar kendinizi
|
|
|
|
|
|
im going to hell who's comin' with me.?
|
|
|
|
Ekonometri - M